Právě se nacházíte:

TOPTRANS EU as.

Pod značkou TOPTRANS je v duchu našeho sloganu

Dodací lhůta začíná plynout v 18.00 hodin dne převzetí zásilky. Disponujeme nejhustější sítí středisek (25 dep v ČR a 6 dep v SR) mezi expresními přepravci a tím dokážeme být blíže svým zákazníků a poskytnout jim služby šité na míru.

Výhodou pro klienta je skutečnost, že systém umožňuje přepravu zásilek nejrůznějšího charakteru od obálek po paletové zásilky a to maximálně 2,10 m na výšku a 6 m na délku s možností výběru dobírky od příjemce a bezodklaného poukázání na účet odesílatele.

Umíme doručit našim zákazníkům europalety i potvrzené dodací listy zpět.
Velkou výhodou, která je na našem trhu ojedinělá, je možnost kontroly příjemce i nepoškozené zásilky.
Naše ceny jsou konečné, bez dalších skrytých poplatků, druhý pokus o doručení zásilky je v ceně.

Pojištění každé zásilky je 1 000 000,-Kč a je již v ceně přepravného, pouze u přeprav ČR/SR (SR/ČR) jsou zásilky pojištěny dle podmínek dohody CMR.
Evidence zásilek u nás funguje pomocí čárového kódu a to s možností sledování aktuální polohy vaší zásilky na internetu pomocí interaktivního odkazu, který Vám automaticky zašleme do Vašeho e-mailu. Rozvozové depo dodá do odkazu i telefonní číslo na řidiče, s nímž se může příjemce domluvit na předání. V případě nedoručení zásilky jste automaticky informováni e-mailem, také faktury pro příkazce zasíláme na zvolenou e-mailovou adresu.

Naše služby je možné si objednat zákaznickým programem, faxem, e-mailem, telefonicky a rovněž online objednávkou prostřednictvím webových stránek www.toptrans.cz. Objednávky lze uskutečnit den předem, maximálně však do 11.00 v den uskutečnění přepravy, po desáté dopolední hodině pak jen po dohodě s dispečinkem.

www.toptrans.cz