Degustační rumová sada, městský batoh a třpytivá lepidla

Tipy na vánoční dárky - degustační rumová sada, městský batoh a třpytivá lepidla...  

Degustační sada karibského rumu Dos Maderas 
Sada obsahuje lahev rumu Dos Maderas 0,7 l, čtyři lahvičky 2,2 cl a špalíček dřeva. Jsou to vzorky všech důležitých ingrediencí, které se podílejí na vzniku rumu Dos Maderas P.X. 5+5, včetně autentického výřezu ze sudu po sherry, v němž rum dozrává. Uvnitř sady je také brožurka s detailními informacemi o chuťovém profilu každého přiloženého vzorku, s vysvětlením, jak probíhá staření systémem Solera a popisem výroby tohoto unikátního rumu krok za krokem. Nechybí ani pár tipů na míchané drinky.
K dostání za 1079 Kč na www.global-wines.cz.

Městský batoh Eastpak Macnee v černé barvě
Klasický městský batoh s koženými detaily, kapsami na zip a hlavní přihrádkou na přezku. Hodí se skvěle na věci do školy, do práce, ale i na cesty. Batoh nabízí objem 24 litrů, pohodlně se do něj tedy vejdou potřebné sešity, skripta, dokumenty, notebook nebo osobní věci na cestách.
K dostání za 1 913 Kč na www.superbatohy.cz.

Třpytivá lepidla pro děti Kores Glitter Glue
Blyštivá lepidla jsou vhodná pro dekorativní i kreativní lepení. Sada obsahuje pět pastelových barev. Glitter Glue jsou zcela netoxická, neobsahují rozpouštědla ani kyseliny. Navíc jsou snadno vypratelná a pro děti bezpečná. Děti si kreativní práci s Glitter Glue jistě užijí, protože precizní hrot zajistí čistou a rychlou aplikaci krásných zářivých barev. Lepí papír, kartón a lehké textilie, použitelné je také na sklo a keramiku. 
Cena 50 Kč.